UA
Xiaomi
Samsung
Голосов:0 Коментарів:0

Що таке Дропшипінг і як почати працювати?

Чи хотіли б ви покинути шумний офіс та почати отримувати достойний дохід, приділяючи роботі не більше 3 годин протягом дня? Якщо так, тоді ми пропонуємо вам співпрацю за системою дропшипінг, в котрої є низка переваг. Вам не потрібно вкладати власні кошти, ризикувати чи займатись пошуком клієнтів. Достатньо вивантажити наш товар на власну торговий простір і отримувати дохід. Дропшипінг в Україіні допоможе реалізувати себе, отримувати додатковий дохід або ж зробити його основним, керуючись власними умовами. Цікаво? Тоді, про все по-порядку.

Дещо про нашу організацію

Ми займаємось друком на чохлах для смартфонів, використовуючи новітнє обладнання.На нашому сайті можливо обрати найбільш вдалих дизайн для кожної моделі телефону, або ж створити власний в представленому конструкторі. Огранізацій такого роду багато в Україні але ми пропонуємо взаємовигідне партнерство за системою дропшипінг, яке дасть вам змогу отримувати прибуток, а нам збільшить відсоток продажу.

Ми реалізуємо якісні чохли від виробника, тому не виставляємо великих націнок. Працювати з нами зручно та вигідно. Допоможемо новачкам розібратися  з дропшипінгом, пояснимо всі тонкощі та нюанси роботи, а також, складемо договір, для регламентації згідно діючого законодаства. Саме так всі сторони співпраці отримають гарантовану безпеку власних фінансів, часу та нервів.

Що таке дропшипінг

Дропшипінг в Україні – явище не нове, низка підприємців вже оцінили його переваги. Не є секретом те, що більшість продаж реалізовані через торгові платформи в інтернеті, що є більш простішим і зручним не тільки для клієнта, але й для продавця безпосередньо. Система дропшипінгу передбачає певну посередницьку діяльність, яка сплачується фіксованим відсотком з кожного продажу. Перефразовуючи, ви використовуєте свої ресурси для продажу конкретних товарів виробника, за що отримуєте свою оплату.

Якщо переглянути пропозиції щодо дропшипінгу в Україні, можна помітити, що більшість виробників різноманітних товарів та послуг працюють за цією схемою і при цьому завжди залишаються у виграші. Люди звикли купувати різноманітні товари в Інтернеті, тому данна ніша популяризується з кожним роком з більшою силою. В майбутньому, тенденція буде тільки рости та укріплюватись, чим не варто нехтувати.

Проте, не варто недооцінювати таку форму бізнесу чи вважати її низькооплачуваною. Все залежить тільки від вас! Більше продаж - більший дохід. Неможливо однозначно стверджувати, що така робота не є насправді роботою в класичному розумінні. Це щоденна праця, спрямована на пропозицію кращих товарів для клієнта, представлених в магазині виробника. Так, працювати можна в зручний для вас час та в будь-якому місці, проте без зусиль не обійтись, вкладатись ресурсно потрібно і на перший час можливо навіть сильно. Якщо ж розглядати з позитивних аспектів, їх звісно ж більше. В будь-якому разі, ніхто не заважає спробувати і зробити свої власні висновки.Реєстрація можлива вже зараз, не гайте часу і переходьте з теорії до практики.

Переваги та недоліки дропшипінгу

Давайте розглянемо популярність дропшипінгу в Ураїні, які її сильні сторони:

  1. Не потрібно мати стартовий капітал – бізнес можна започаткувати взагалі без витрат. Ви обираєте постачальника, визначаєте для себе групу товарів, займаєтесь їх розміщенням на своїй торгівельній платформі, вказуєте власну ціну, котра буде вищою за вартість виробника, та шукаєте клієнтів. Як можна помітити, вкладення відсутні. Зрозуміло, масштабні продажі ніхто не очікує, тому можливо вам потрібно буде витрачати кошти на просування товару, проте це не обов'язкова умова. Достатньо мати хорошу дієву торгівельну платформу. Частіше за все - це сторінки в соціальних мережах. В Україні дропшипінг гарно себе зарекомендував в «Фейсбуці» та «Інстаграмі».
  2. Товар не потрібно закуповувати самостійно – відповідно, у вас не буде переживань з приводу нереалізованих залишків за вже куплений товар. По факту ви продаєте віртуальний продукт, передаючи замовлення постачальнику, який займається відправкою безпосередньо.
  3. Немає необхідності в організації складу для зберігання – товар не потрапляє до вас, так як ви передаєте замовлення постачальнику , який сам займається організацією відправки.
  4. Не потрібно витрачати кошти на пакування та відправку, витрачати час на черги зокрема на пошті, щоб відправити замовлення. Ми власноруч займаємось доставкою, тому ваш основний робочий інструмент – це будь-який зручний для вас ґаджет.
  5. Немає прив'язки до місця та часу роботи – дропшипінг в Україні дає можливість працювати з будь-якої точки світу в той час який буде зручний саме вам.Ви не матимете прискіпливих директорів, котрі підганятимуть вас в термінах і знецінювати ваші права. Ви працюєте так, як забажаєте і скільки забажаєте. Поєднуйте з навчанням, роботою чи подорожами.
  6. Відсутні вікові обмеження – ви можете працювати за системою dropshipping як у 18 так і в 81. Значення має тільки бажання, наявність торгівельної платформи та інтернет. Решта за нами.  Дропшипінг - нескладний, справитись з ним  під силу кожному без вийнятку.
  7. Можливо працювати за допомогою ноутбука, планшета, смартфона чи комп'ютера. Немає ніяких обмежень щодо пристрою з якого здійснюватиметься вивантаження товарів на вашу платформу. Працюйте так, як зручно, підлаштовують графік виключно під власні потреби.

Ми беремо на себе всю відповідальність за якість реалізованої вами продукції, в спірних питаннях чи необхідності повернення, ми самостійно вирішуємо питання без вашої участі.

Існує ще один маленький нюанс: дропшипінг-постачальники в Україні можуть бути різного роду діяльності, тобто, на вашій торговій сторінці можуть бути представлені не тільки наші товари але і товари інших виробників. Відповідно, так ви можете збільшувати асортимент власного магазину, що значно збільшує ваш прибуток в перспективі. Працювати можливо з необмеженою кількістю постачальників, головне щоб вам було зручною та зрозумілою викладка та опис товару.

На цьому оди дропшипінгу не закінчуються, просто ви повинні розуміти, що для вас як продавця, переваг більше ніж потрібно.  Головний нюанс – не потрібно ризикувати і вкладати кошти, відповідно, ви нічого не втрачаєте у випадку якщо торгівля не матиме обертів. Такі ситуації можливі, але тільки у випадку коли продавець сам не зацікавлений у продажах та отриманні прибутку.

Тепер давайте розглянемо недоліки. Якби сумно це не звучало,  проте дропшипінг має наступні негативні сторони:

  • Ви не взмозі впливати на ціну – щоб отримувати заробіток, виставляючи власну націнку ви не застраховані від того, що в конкурента може бути вона нижча, що може знизити клієнтопотік. Ми спробуємо зробити так, щоб ви завжди отримували плюсовий дохід в будь-якій ситуації, адже праця повинна мати винагороду.
  • Вам доведеться контролювати активність в вашому онлайн-магазині та підтримувати її, постійно оновлюючи асортимент та тримати зворотній зв’язок із замовниками, формувати замовлення. Коли пропозицій буде багатенько, за комп'ютером потрібно буде просидіти більше часу, що неодмінно принесе прибуток та приємний результат.

Дропшипінг-постачальники України полюбляють не розкривати всі тонкощі і розповідати про можливі недоліки, проте ми одразу описуємо цей нюанс, щоб давати вам максимально реальну картину справ, і мінімізувати думки, що саме ця справа зробить вас мільйонером за місяць. Можливо й таке, проте вам очевидно потрібно буде працювати більше 3 годин на добу. Якщо для вас не складає труднощів працювати більше, щоб розпочати свою справу, бути незалежним, заробляти вдосталь в витрачати час з користю, тоді будемо раді запропонувати надійногопостачальника в Україні. Ми поважаємо кожного і пропонуємо працю за вигідними схемою дропшипінгу, котра абсолютно прозора та не порушує діючого законодавства.

Можливі ризики

А тепер давайте розглянемо можливі ситуації, які можуть на початку завдати Вам незручностей і одразу визначимо схеми їх вирішення:

  1. Клієнт висловив вам своє невдоволення якістю, залишивши негативний відгук і цим створив вам антирекламу – ми завжди на зв’язку, тому такого роду звернення опрацюємо в найкоротший термін. Обмін передбачено, тому не варто побоюватись таких ситуацій.
  2. Ціна на товар швидко збільшилась а продаж неочікувано знизився – ми намагаємось робити підвищення цін плавно, щоб не спровокувати зниження продаж. Бувають випадки, коли підвищення ціни стає необхідною мірою, що стосується не тільки наших організацій.
  3. Якість не відповідає опису – ми намагаємось завжди відповідати очікуванням клієнтів виготовленням якісних чохлів. Якщо клієнт з якихось причин знайшов невідповідність, ми пропонуємо повернення, котрим займаємось власноруч.

Працюючи з нами - ризик мінімальний. Ми радіємо кожному новому партнеру так як самі зацікавлені в зростанні продаж. Дропшипінг в Україні може і повинен бути зручним для усі сторін.

Переваги співпраці з нами

Дропшипінг в нашому сприйнятті – це:

  1. Економія вашого часу – працюйте на результат стільки, скільки ви бажаєте отримати прибутку.
  2. Не потрібно купувати товар та вкладати кошти – оформляйте замовлення та передавайте його нам, решта за нами.
  3. Ми працюємо згідно договору, де описані права і обов’язки кожної ланки партнерства.
  4. Ми забезпечуємо зручним вивантаженням на популярні CMS і соціальні мережі, тому вам не доведеться  займатись наповненням самостійно.
  5. Реєстрація в системі відбувається дуже швидко, тому можете починати працювати не гаючи часу.
  6. Простий і зрозумілий інтуїтивно інтерфейс особистого кабінету не повинен створити ніяких складнощів у роботі.
  7. В нас немає мінімального замовлення чи фіксованих об’ємів. Продавайте скільки можете, як можете і де можете.
  8. Ціни в особистому кабінеті завжди актуальні.
  9. Постійна підтримка для звернень та допомоги, якщо виникло суперечлива ситуація.

Дропшипінг-постачальники України часто перекладають на партнерів додаткові обов’язки стосовно кількості продажу та орієнтують співпрацю на відсоткову виплату. В свою чергу ми, не будуємо такі партнерські відносини, ми пропонуємо вам виставляти той цінник який ви вважаєте вірним та актуальним у вашому випадку. Парадокс буває в тому, що один і той ж чохол різні партнери можуть продати як за 200 грн так і за 500 грн. Секрет приховується в майстерності продажу і бажанні працювати та заробляти кошти.

Дропшипінг-пропозиції в Україні для вас від нашої компанії будуть дуже вигідними та доступними. Ви можете в будь-який момент припинити свою діяльність, якщо вам не сподобається. Спробуйте, обирайте свою ціль, йдіть до неї. Ми надаємо повну свободу дій і сприяємо тому, щоб ваша робота мала продуктивний характер і не займала увесь вільний час. Зі своєї сторони ми гарантовано надаємо якісний товар, фіксовану ціну, швидке опрацювання замовлень, а також вирішення будь-яких питань різної складності.

Як реалізоване партнерство?

Якщо дропшипінг-партнерство  України вас зацікавило, тоді послідовність дій така:

  1. Переходите на вкладку «Регистрация» та вносите особисті данні, необхідні для роботи. Потрібно заповнити запропоновані пункти.
  2. Отримуєте доступ ло кабінету, де вказані ціни та актуальні товари.
  3. В кабінеті можливо робити завантаження товарів на вашу торгову платформу, відповідно сам процес не потребує багато часу.
  4. За бажанням можете оформити опис до кожного товару, також редагувати ціну, та виставити ту яку вважаєте вірною. Дропшипінг тим і зручний, що кожен сам в праві вирішувати свій ціновий діапазон.
  5. Клієнтів шукайте будь-яким доступним способом, після надавайте нам повну інформацію про товар що реалізується. Наші чохли якісні, що не дасть вам червоніти перед клієнтами.
  6. Приймайте замовлення та надсилайте всі данні нам, і нашу частину коштів, таким чином можливо відправляти в день щамовлення товар. Дропшипінг має на увазі швидку та налагоджену командну роботу.
  7. Радійте доходу та витрачайте кошти на ваш розсуд.

На сайті також розміщений орієнтовний калькулятор, котрий зможе розрахувати скільки можна отримати коштів з співпраці з нами за системою dropshipping. Так ви будете орієнтовно розуміти скільки продаж потрібно організувати на день і яку націнку в такому разі виставити.

Тепер, ви розумієте, що дропшипінг в Україні – це дуже просто, вигідно та зручно. Ви займаєтесь пошуком клієнтів і пропонуєте товар, а ми займаємось виготовленням та доставкою. Результатом будуть обидві сторони які отримують вигоду.

Якщо у випадку інших постачальників, які змушують вас копіювати данні про товар та розміщувати їх на своїх торгових платформах вручну, то ми повна протилежність - ми за абсолютну автоматизацію дій. Навіщо собі додавати роботи, якщо можна її адресувати техніці? Наш товар якісний від виробника, виготовлений з душею. Сподіваємось, що наша пропозиція зацікавила, а партнерство буде для вас прибутковим та зручним. Дропшипінг, не звертаючи увагу на складну назву, дає перспективу праці в зручному місці стільки, скільки вам забажається, а не стільки скільки потрібно керівництву./p>

Голосів:0
author avatar
Александр Хивренко
Коментарі до статті (0)
Вам також може сподобатися
Обрані товари (0)
додавайте товари, які сподобалися до списку обраного для швидкого доступу до них