UA
Xiaomi
Samsung
Голосов:0 Коментарів:0

Як вибрати протиударний чохол і на що звернути увагу

Протиударний чохол відіграє важливу роль у збереженні цілісності смартфона, захищаючи його від подряпин, відколів, тріщин та інших пошкоджень. Але вибір відповідного чохла для Samsung та інших моделей смартфонів може виявитися складним, враховуючи все різноманіття на ринку. Пропонуємо розглянути кілька ключових факторів, які допоможуть знайти ідеальний захисний протиударний чохол, що відповідає всім потребам.

Конструкційні особливості протиударних чохлів

Такі захисні аксесуари зазвичай виділяються на тлі інших не лише зовнішнім виглядом, а й своєю «начинкою». Виробництво чохлів для Huawei та інших смартфонів завжди пов'язане з певними особливостями, які роблять їх унікальними серед інших захисних аксесуарів.

  1. Потовщений матеріал допомагає поглинути отриману енергію від удару та уникнути пошкодження корпусу гаджета.
  2. Для виготовлення протиударних кейсів використовують спеціальні технології. Наприклад, матеріал чохлів може підлягати додатковій обробці.
  3. Практично у всіх протиударних кейсах реалізуються дві особливості конструкції: посилені кути, які захищають уразливі точки смартфона, та виступи навколо дисплея, що запобігають його пошкодженню під час падіння.
  4. Захист усіх частин смартфона, включаючи кнопки та роз'єми. Спеціальні вставки, вбудовані в чохол, забезпечують безперешкодний доступ до оригінальних кнопок, надійно захищаючи їх від пошкоджень. Крім того, деякі моделі чохлів для гаджетів Xiaomi та інших смартфонів мають спеціальні заглушки, які захищають роз'єми від пилу та бруду.

Захисні чохли для телефонів мають різні особливості, які можуть змінюватись в залежності від виробника. Іноді, щоб досягти максимальної надійності, доводиться жертвувати габаритами кейсу.

Які бувають види

Можна виділити кілька категорій аксесуарів, які забезпечують захист пристрою по-різному. Це залежить від матеріалу, з якого виготовлений чохол. Тому вибір цього параметра має бути свідомим та відповідальним.

Один із найпопулярніших видів — силіконові бампери. Сам по собі матеріал відносно недорогий, але має високий протиударний захист. Це його амортизаційними властивостями, завдяки яким він здатний поглинути навіть дуже сильні удари. Силікон зберігає свою м'якість та еластичність протягом усього терміну служби, забезпечуючи його довговічність. До того ж, інтернет-магазин EndorPhone пропонує придбати іменні силіконові чохли, виготовлені на японському устаткуванні, що забезпечує рівномірний друк на всіх зовнішніх поверхнях корпусу .

Користувачі часто обирають пластикові бампери за їхню міцність і здатність зберігати форму, що є важливим фактором, враховуючи, що часто пошкодження корпусу мобільного телефону відбуваються внаслідок деформації, а не безпосередньо від удару при падінні. Крім того, пластик добре підходить для різних аксесуарів, таких як магнітні тримачі для автомобіля, поп-сокети, кільця-підставки, які легко прикріплюються до нього.

TPU - матеріал, який став дуже популярним завдяки своїм чудовим технічним властивостям. Він стійкий до високих і низьких температур, прямих сонячних променів, високої вологості та інших несприятливих факторів, що гарантує довговічність та збереження первісного виду виробу протягом багатьох років. Крім того, компактні накладки з TPU мають відмінні амортизаційні властивості, що забезпечує надійний захист смартфона при падінні.

Як підібрати протиударний чохол

Перед прийняттям важливого рішення щодо вибору захисного кейсу для iPhone або будь-якого іншого мобільного пристрою, необхідно ретельно проаналізувати всі фактори, які можуть вплинути на його збереження у повсякденному житті. Звичайно, захист від можливих пошкоджень девайсу важливий, але не кожен бажає носити з собою важкий і масивний протиударний кейс, який може перетворити смартфон на справжню «цеглу».

Якщо немає необхідності забезпечувати захист від екстремальних умов, можна використовувати досить надійний пластиковий аксесуар. Якщо власник пристрою акуратний, можна обійтися силіконовим протиударним кейсом. Тим не менш, невеликий запас міцності ніколи не завадить.

Зрештою, також важливо враховувати особисті уподобання та стиль власника пристрою. Необов'язково купувати найдорожчий та надійний захисний чохол. Наприклад, деяким тендітним дівчатам може бути незручно носити громіздкий алюмінієвий чохол у своїй сумочці, тоді як він може бути ідеальним для сильного чоловіка.

Голосів:0
author avatar
Александр Хивренко
Коментарі до статті (0)
Вам також може сподобатися
Обрані товари (0)
додавайте товари, які сподобалися до списку обраного для швидкого доступу до них